Boka

Bo dina nätter på Bergudden

Med anledning av Covid-19. Vandrarhemmet håller öppet som vanligt, med reservation för ett förändrat läge. Vi följer Folkhälsomyndighetens direktiv och rekommendationer.  

Vi gör allt vi kan för att vidta de åtgärder som är nödvändiga för att möta den rådande situationen och för att göra er vistelse hos oss tryggare, inklusive "luftigare" rumsfördelning och snällare avbokningsregler. Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor eller funderingar eller idéer på skräddarsydda lösningar.  


Skicka en bokningsförfrågan

 Vänligen uppge dina kontaktuppgifter och önskat ankomstdatum tillsammans med antal nätter och hur många personer ni är så återkommer vi med en bekräftelse så snart vi kan. Välkommen med din bokningsförfrågan! 

För våra priser, se nedan. 

Bokningsregler

För bokning på Bergudden gäller förskottsbetalning, via bankgiro, swish eller mot faktura. Notera att avbokning som sker mindre än 7 dagar innan ankomstdatum inte återbetalas. Vid situation av inställd färjetrafik återbetalas hela beloppet. 

MED ANLEDNING AV COVID-19 lättar vi på reglerna kring betalning och avbokning. Betalning bör ske senast 2 dagar före ankomst. Kostnadsfri avbokning fram till 2 dagar före planerad ankomstdag.

Priser 2020

Priser per natt, inklusive moms. 

Dubbelrum

800 kr

4-bäddsrum

1600 kr

6-bäddsrum

2100 kr

Enkelbädd

Singelpris.  

400 kr

Norra bostaden

10 bäddar, 2 sovrum, 1 kök

2800 kr

Södra bostaden

10 bäddar, 3 sovrum, 1 kök.

3500 kr

Hela vandrarhemmet

20 bäddar,  5 sovrum, 2 kök

5400 kr

Hyra av sänglinne

Inklusive lakan och handduk

150 kr

Frukostlåda

Lokala och närproducerade råvaror från Holmön  och Västerbotten. Levereras i trälåda. 

120kr

Frågor eller funderingar?