Bokning & priser

Boka dina nätter hos oss

Med anledning av Covid-19. Vandrarhemmet håller öppet som vanligt, med reservation för ett förändrat läge. Vi följer Folkhälsomyndighetens direktiv och rekommendationer.  

Vi gör allt vi kan för att vidta de åtgärder som är nödvändiga för att möta den rådande situationen och för att göra er vistelse hos oss tryggare, inklusive "luftigare" rumsfördelning. 


Våra priser 2021

Priset är per natt, inklusive moms. 

Dubbelrum

800 kr

4-bäddsrum

1400 kr

6-bäddsrum

2100 kr

Enkelrum

450 kr

Norra bostaden

10 bäddar, 2 sovrum, 1 kök (Hund är välkommen här.)

2800 kr

Södra bostaden

10 bäddar, 3 sovrum, 1 kök.

3500 kr

Hela vandrarhemmet

20 bäddar, 5 sovrum, 2 kök

5400 kr

Hyra av lakan/sänglinne

Inklusive liten handduk

Badlakan

150 kr

-
50 kr

Berguddens frukostlåda

Lokala och närproducerade råvaror från Holmön och Västerbotten. Levereras i trälåda kvällen före. Innhehåll: yoghurt, bär, müsli, juice, bröd, smör, färskost samt kaffe/te. Beställs senast 3 dagar före ankomst för garanterad ö-leverans. 

120 kr /personSkicka en bokningsförfrågan

På Bergudden är inget rum det andra likt. Därför skräddarsyr vi våra bokningar. Vänligen uppge kontaktuppgifter och önskat ankomstdatum tillsammans med antal nätter och hur många personer ni är så återkommer vi med vad som finns tillgängligt efter era önskemål. 

Välkommen med er förfrågan! Vi svarar så snart vi kan. 

Bokningsregler

För bokning på Bergudden gäller förskottsbetalning, via bankgiro, swish eller mot faktura. För faktura tillkommer en faktureringsavgift på 25 kr. Betalning bör ske senast 7 dagar före ankomst. Vid avbokning närmare än 7 dagar före ankomstdatum debiteras hela beloppet. Vid situation av inställd färjetrafik återbetalas hela beloppet. 

Frågor eller funderingar?